Γινε μέλος της οικογένειας του Gellissimo

Ο παλμός της πόλης χτυπά στο Gellissimo Biscoto! Ο πιο hot, go to και φιλόξενος προορισμός στη Θεσσαλονίκη, για breakfast, brunch, lunch, dinner, δημιουργεί γευστικές αναμνήσεις και γίνεται συνεχώς viral για λαχταριστές του δημιουργίες . Το Gellissimo Biscoto διαθέτει ένα πλούσιο προϊοντικό μείγμα που μπορεί καλύψει όλες τις ώρες της ημέρας. Ένας cozy χώρος για την παρέα, το ζευγάρι, το επαγγελματικό ραντεβού που ικανοποιεί πολλαπλές ανάγκες και προτιμήσεις. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, το Gellissimo Biscoto αποτελεί μια άκρως δελεαστική πρόταση franchise στον χώρο της εστίασης με μακροχρόνια οφέλη για τον συνεργάτη.
Gellissimo Biscoto σημαίνει fun! Με αυτόν τον τρόπο μπορεί μόνο να περιγράψει κανείς την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το concept στον επισκέπτη.

Στόχος μας

Ο στόχος των ιδρυτών της αλυσίδας είναι να μεταφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης στον επισκέπτη του Gellissimo Biscoto μέσα από τις γευστικές επιλογές. Η αλυσίδα που ξεκίνησε από το χειροποίητο παγωτό και τις πραλίνες, σήμερα επεκτείνεται σε όλες τις ζώνες ώρας και γίνεται ένας top προορισμός για όλους, κάθε ώρα της ημέρας.

Από το πρωί ως το βράδυ χορταστικές επιλογές. Όλο το concept του Gellissimo Biscoto βασίζεται στη δημιουργία μιας εμπειρίας διασκέδασης για τον πελάτη, όπου η ποιότητα συναντά τη μαγεία όλες τις ώρες της ημέρας.

Η στρατηγική marketing του Gellissimo Biscoto βασίζεται στην ανάδειξη του brand με μια ενιαία αντιμετώπιση των προϊόντων και του καταστήματος ως τον ιδανικό προορισμό, όλες τις ώρες της ημέρας. Ο τρόπος που τα προϊόντα παρουσιάζονται στον επισκέπτη, βασίζεται στις νέες τάσεις του ψηφιακού μάρκετινγκ, με έμφαση στο Instagram, τη διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που δίνει έμφαση στην εικόνα και το βίντεο. Τα προϊόντα του Gellissimo Biscoto δεν είναι μόνο «εικόνα» αλλά και ουσία! Εκλεκτός καφές από το πρωί και πολλές γεύσεις για να συμπληρώσει κανείς το πρωινό του. Ενδιάμεσα ο επισκέπτης θα βρεθεί σε μια πανδαισία επιλογών για brunch με βάση τα αυγά και όχι μόνο. Το μεσημέρι ξεδιπλώνονται όλες οι δυνατότητες του Gellissimo Biscoto. Από λαχταριστά burgers, sandwiches και βέβαια πολλές και διαφορετικές healthy επιλογές σε σαλάτες και bowls, κάνουν την επιλογή πραγματικά δύσκολη. Ο απογευματινός επισκέπτης έχει να διαλέξει ανάμεσα σε πολλά signature γλυκά και ροφήματα. Μην ξεχνάμε ότι η καθετοποιημένη μονάδα του Gellissimo Biscoto παράγει δικές της πραλίνες και παγωτό, από 100% φυσικά υλικά και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς! Όμως το fun στο Gellissimo Biscoto δεν σταματά ποτέ! Για τον επισκέπτη που θέλει είτε να τελειώσει όμορφα την ημέρα του ή να ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νυχτερινή του διασκέδαση, το Gellissimo Biscoto προσφέρει επίσης special drinks αλλά και αρκετές επιλογές σε snacks.

July 5
Δημιουργία
Εναρξη επιχειρησης
February 2
Πρώτο κατάστημα
Εγκαινια Προξενου Κορομηλα
January 31
Πρώτο Franchise
Εγκαινια στην καλλικρατεια